Spelautomater på pubar

Det har länge varit populärt att spela olika typer av spel på barer och pubar. Det är dock inte fullt lika vanligt längre. Det beror på flera saker. För det första har det länge varit olagligt att driva spel i Sverige om stället inte tillhört Svenska Spel. För det andra förekom också en hel del fusk med spelautomaterna. Pengarna som spelades för blir ofta en svart extra inkomst för baren och många vinster betalades aldrig ut.

Spelautomater på baren

Även om det inte finns så många spelautomater på pubar och barer i Sverige kan man finna dem utomlands. Många spelare gillar att ta ett par drinkar och sedan spela lite. Det gäller dock att spelaren har koll så att pengarna inte försvinner allt för fort. Det går snabbt att bli av med mer pengar än man har tänkt sig.

Slots och spelautomater online

För den spelare som gärna vill spela på slots är det inte helt enkelt att finna fysiska sådana i Sverige. Det finns däremot Bingo.com spelautomater online som man kan spela. De fungerar precis som vanliga spelautomater. Spelaren ställer in hur mycket pengar den vill satsa på varje snurr och sedan är det bara att köra igång. När spelaren vinner kommer pengarna att gå in på spelarens spelkonto och denne kan sedan välja att ta ut pengarna till sitt vanliga bankkonto.

Speciella spelautomater

Det finns väldigt många olika spelautomater att välja mellan och de kan alla ge olika vinster, ha olika symboler med mera. Dessutom kan de ha olika funktioner som ger spelaren free spins, bonusar med mera. Det finns ingen spelautomat som passar alla spelare.

Spelautomater med olika teman

I dag har spelautomater flera olika teman för att alla ska kunna finna något som passar. Det finns till och med slots som har tema alkohol och barer. Där ska spelaren para ihop likadana symboler för att vinna pengar. Ibland finns det också möjlighet att snurra på olika hjul för att spelaren ska kunna vinna lite högre vinstsummor. Spelaren kan också få tag i free spins och liknande för att spela lite extra. Det här är ett nöje för de flesta spelare.